Szolgáltatások

duguláselhárítás, budapest, duguláselhárítás budapest, duguláselhárítás budapesten, II, III, XI, XII, XIV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XXII, kerület, Dabas, Alsónémedi, Ócsa, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Gyömrő, Ecser, Budaörs, Törökbálint, Taksony, Vecsés, Kistarcsa, Nagytarcsa Eldugult lakásában, munkahelyén vagy cége telephelyén a lefolyó, a csatorna, a mosogató, a mosdó, a wc, a zuhanytálca, a kád vagy a padlóösszefolyó? Akkor hívjon engem bizalommal a gyors és szakszerű segítségért! Fix árakkal dolgozom, amit előre egyeztetek Önnel! Nem kell tartania a rejtett költségekkel. Garanciát vállalok a munkámra! Kizárólag falbontás nélkül végzem a duguláselhárítást tiszta munkavégzéssel! Hívjon most!
Tovább a duguláselhárítás részleteihez...


gyökérvágás, gyökérmentesítés - duguláselhárítás, budapest, duguláselhárítás budapest, duguláselhárítás budapesten, II, III, XI, XII, XIV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XXII, kerület, Dabas, Alsónémedi, Ócsa, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Gyömrő, Ecser, Budaörs, Törökbálint, Taksony, Vecsés, Kistarcsa, Nagytarcsa Főleg kertvárosi vagy családi házas övezetben találkozni olyan problémával, hogy öregebb vezetékeknél úgynevezett gyökérbenövés keletkezik. Ilyenkor a duguláselhárítás lényegében gyökérvágással, gyökérmentesítéssel lehet megszűntetni, ami egy nehéz és fáradtságos feladat. Sajnos sok esetben olyan mértékű a csövek sérülése, hogy a gyökérvágás vagy gyökérmentesítés nem hoz eredményt, a problémát csak teljes csőcserével lehet orvosolni.
Tovább a gyökérmentesítés részleteihez...zsírtalanítás - duguláselhárítás, budapest, duguláselhárítás budapest, duguláselhárítás budapesten, II, III, XI, XII, XIV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XXII, kerület, Dabas, Alsónémedi, Ócsa, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Gyömrő, Ecser, Budaörs, Törökbálint, Taksony, Vecsés, Kistarcsa, Nagytarcsa Időnként előfordul, hogy az elhasznált sütő zsírt még melegen a lefolyóba vagy WC-be öntik bele. De mosogatáshoz sem elegendő csupán a meleg víz használata a zsíros szennyeződések eltávolítására! Ha sikerül is forró vízzel a zsírt feloldanunk mosogatás közben, a lefolyóban a víz kihül, majd a zsiradék kirakódik a hideg lefolyócső falára. lyenkor olyan dugulás következik be, melynél már a házilagos vegyszerekkel történő tisztítás nem vezet eredményhez, a csövet zsírtlanítani kell.
Tovább a zsírtalanítás részleteihez...csőtisztítás - duguláselhárítás, budapest, duguláselhárítás budapest, duguláselhárítás budapesten, II, III, XI, XII, XIV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XXII, kerület, Dabas, Alsónémedi, Ócsa, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Gyömrő, Ecser, Budaörs, Törökbálint, Taksony, Vecsés, Kistarcsa, Nagytarcsa Sajnos jellemző ránk, hogy csak akkor hívunk segítséget, ha már megtörtént a baj, eldugult a WC, a mosogató. A rendszeres csőtisztítás hasznos lehet a dugulások kialakulásának megelőzésében is. Olyan helyeken, ahol a lefolyó rendszer nem megfelelően lett kiépítve és korábban már többször előfordult dugulás, ott célszerű lehet bizonyos időközönként a preventív csőtisztítás. Ezzel meg lehet előzni a kellemetlen meglepetéseket.
Tovább a csőtisztítás részleteihez...
Előnyök, ha engem választ:
- Falbontás nélkül dolgozom
- Nincs kiszállási díj
- Nincs folyóméter díj
- Nincs óradíj
- Nincs hétvégi és ünnepnapi felár
- Előre egyeztetett Fix ár
- 2 hét garancia
GARANCIA!
A duguláselhárítást, gyökérvágást, zsírtalanítást és csőtisztítást szakszerűen, speciális gépekkel, falbontás nélkül tudom elvégezni. Így felesleges költségek és kiadások a későbbiekben nem fogják terhelni a pénztárcáját.
Számomra a legfontosabb, hogy az ügyfél mindig elégedett legyen, ezért munkámra 2 hetes teljes körű garanciát vállalok!

Mielőtt hívna...
Mielőtt hívna, kérem tekintse meg a "Duguláselhárítás házilag" cikkemet, ahol hasznos tanácsokat találhat! A leírás segítségével is sikerülhet a dugulást megszüntetni. Amennyiben ez mégsem hozna sikert, akkor hívjon bizalommal a 06-20-317-0843-as számon, a duguláselhárítás szakértője vagyok!

Árajánlat kérés
Állok az Önök szolgálatára magánszemélyek, vállalatok és vállalkozások részére a hét minen napján 7-21 óráig!
Ha árajánlatot kér, akkor írja körül a problémát a lehető leg pontosabban. A következő információk tudnak segíteni abban, hogy a duguláselhárítás várható díjat, illetve a munkára fordított időt a lehető leg pontosabban ki tudjam kalkulálni:
- Mi dugult el? / WC, mosogató, kád, zuhanytálca, mosdó, padlóösszefolyó...
- Mivel próbálta elhárítani a dugulást? / Pumpa, csőkígyó, vegyszerek...
- Emésztő gödör van-e és mennyire van tele?
- Átemelő szivattyú van-e?

Árajánlatot a 06-20-317-0843-as számon kérhet! Cégek, vállalkozások, társasház kezelők és közös képviselők a következő e-mail címen tudnak írásos árajánlatot kérni (katt. a címre):
info@dugulaselharitas-budapest-xvii-xviii.hu.