Duguláselhárítás Szigethalomduguláselhárítás Szigethalom, duguláselhárítás Szigethalmon duguláselhárítás Szigethalom, duguláselhárítás Szigethalmon
Duguláselhárítás Szigethalmon falbontás nélkül, kedvező áron. WC-k, mosogatók, mosdók, kádak, zuhanytálcák, összefolyók duguláselhárítását vállalom. Duguláselhárítás falbontás nélkül, szakszerű gépi tisztítás, fix árakkal, garanciával. Lakossági és közületi ügyfelek részére is rendelkezésre állok.
Nincsen váratlan felár, mert előre egyeztetett fix árral dolgozom, továbbá nincs kiszállási díj, hétvégi vagy ünnepnapi felár.

Az elmúlt több, mint egy évtized alatt olyan tapasztalatokat szereztem a munkáim során, amivel ügyfeleim számára nem csak magas szintű szolgáltatásokat tudok nyújtani, hanem a későbbiekre vonatkozó duguláselhárítás megelőző intézkedésekben is segítek tanácsokat adni. A duguláselhárítást szakszerűen, speciális gépekkel, falbontás nélkül tudom elvégezni. Így feleslegesen további költségek és kiadások a későbbiekben nem fogják terhelni a pénztárcáját.
Előnyök, ha engem választ:
- Falbontás nélkül dolgozom
- Nincs kiszállási díj
- Nincs folyóméter díj
- Nincs óradíj
- Nincs hétvégi és ünnepnapi felár
- Előre egyeztetett Fix ár
- 2 hét garancia
duguláselhárítás Szigethalom, duguláselhárítás Szigethalmon
GARANCIA!
A duguláselhárítást, gyökérvágást, zsírtalanítást és csőtisztítást szakszerűen, speciális gépekkel, falbontás nélkül tudom elvégezni. Így felesleges költségek és kiadások a későbbiekben nem fogják terhelni a pénztárcáját.
Számomra a legfontosabb, hogy az ügyfél mindig elégedett legyen, ezért munkámra 2 hetes teljes körű garanciát vállalok!

Mielőtt hívna...
Mielőtt hívna, kérem tekintse meg a "Duguláselhárítás házilag" cikkemet, ahol hasznos tanácsokat találhat! A leírás segítségével is sikerülhet a dugulást megszüntetni. Amennyiben ez mégsem hozna sikert, akkor hívjon bizalommal a 06-20-317-0843-as számon, a duguláselhárítás szakértője vagyok!

Árajánlat kérés
Állok az Önök szolgálatára magánszemélyek, vállalatok és vállalkozások részére a hét minen napján 7-21 óráig!
Ha árajánlatot kér, akkor írja körül a problémát a lehető leg pontosabban. A következő információk tudnak segíteni abban, hogy a duguláselhárítás várható díjat, illetve a munkára fordított időt a lehető leg pontosabban ki tudjam kalkulálni:
- Mi dugult el? / WC, mosogató, kád, zuhanytálca, mosdó, padlóösszefolyó...
- Mivel próbálta elhárítani a dugulást? / Pumpa, csőkígyó, vegyszerek...
- Emésztő gödör van-e és mennyire van tele?
- Átemelő szivattyú van-e?

Árajánlatot a 06-20-317-0843-as számon kérhet! Cégek, vállalkozások, társasház kezelők és közös képviselők a következő e-mail címen tudnak írásos árajánlatot kérni (katt. a címre):
info@dugulaselharitas-budapest-xvii-xviii.hu.